• Κοινωνία

    Πώς έγινε η τραγωδία στην Καλαμάτα (video)

    • NewsRoom


    Τρεις γυναίκες, δύο εργαζόμενες 53 και 46 ετών και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης σε ταβέρνα από ανάφλεξη φιάλης υγραερίου.

    Το περιστατικό έγινε χθες, στις 8:45 το βράδυ, ανήμερα της τοπικής εορτής της Πολιούχου της Καλαμάτας, Υπαπαντής του Σωτήρος.

    Στις Αρχές σήμανε συναγερμός για φωτιά στην ταβέρνα «Διόνυσος». Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έσπευσε στο σημείο, έσβησε τη φωτιά και συνέδραμε στον απεγκλωβισμό των ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

    Πώς έγινε η τραγωδία

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που επικαλείται τον Διοικητή της Πυροσβεστικής η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Όλες οι εστίες στην κουζίνα είναι ανοιχτές, υπάρχει δηλαδή φλόγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha η καινούργια φιάλη έχει διαρροή που έρχεται σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας… Οι εικόνες που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Η φλόγα έφτασε τα έξι μέτρα.

    Όπως αναφέρουνπληροφορίες ο εξαερισμός τράβηξε τις φλόγες προς τα πάνω με αποτέλεσμα ενώ πάνω το μαγαζί είναι καμένο, προς το πάτωμα οι ζημιές είναι μηδαμινές.

    Στο μαγαζί υπήρχαν τρεις ακόμα μεγάλες μπουκάλες που ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

    Προσπάθησε να γκρεμίσει τον τοίχο

    Την είσοδο της μικρής κουζίνας φράζουν οι φλόγες εγκλωβίζοντας τις δύο εργαζόμενες και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να τις σώσει. Βλέπει την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Τη γυναίκα και τις υπαλλήλους του του να καίγονται ζωντανές… Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μπει μέσα στην κουζίνα. Στην απόγνωσή του αρπάζει μια βαριοπούλα και προσπαθεί να γκρεμίσει τον τοίχο για να σώσει τις τρεις γυναίκες που έχουν εγκλωβιστεί. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

    Δείτε το βίντεο 

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Έκρηξη με τρεις γυναίκες νεκρές (video – pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σοκ στην Καλαμάτα: Από φιάλη υγραερίου πέθαναν οι τρεις γυναίκες



    ΣΧΟΛΙΑ