• Κοινωνία

    Πολλά προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω καιρού – Μια πτήση δεν προσγειώθηκε

    αεροδρομιο


    Από νωρίς το πρωί, το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω της πυκνής ομίχλης, που έχει σκεπάσει την τοποθεσία, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στη ροή των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο.

    Οι περισσότερες πτήσεις, που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα αντιμετώπισαν καθυστερήσεις, ενώ μια πτήση της Ολυμπιακής, που ερχόταν από Αθήνα νωρίς το πρωί δε μπόρεσε να προσγειωθεί, λόγω της πολύ χαμηλής ορατότητας, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί τελικά στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

    Τρεις ακόμη πρωινές πτήσεις από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη είχαν προβλήματα καθυστερήσεων, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται στο πρόγραμμα αναχωρήσεων όσων αεροσκαφών έχουν προγραμματισμένες πτήσεις πίσω στο «Ελευθέριο Βενιζέλος».

    Οι επιβάτες, που αναμένεται να ταξιδέψουν άμεσα από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, συμβουλεύονται να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία», www.skg-airport.gr, με σκοπό να ενημερώνονται τακτικά για τυχόν διαφοροποιήσεις, που μπορεί να προκύψουν στο πρόγραμμα πτήσεων, λόγω της κακοκαιρίας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι περιορισμένη ορατότητα παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και γι’ αυτό οι οδηγοί καλούνται να προσαρμόζονται, όπου υπάρχει ζήτημα, στις επικρατούσες συνθήκες, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και το όριο ταχύτητας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων πάνω από την Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υδροπλάνα: Πότε και πού θα ξεκινήσουν οι πτήσεις – Όλο το παρασκήνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέες προκλήσεις με υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Οινούσσες και Παναγιά



    ΣΧΟΛΙΑ