ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο τελευταίο «αντίο» για τον δημοσιογράφο Κώστα Καίσαρη.
Η κηδεία του διάσημου «Αποδυτηριάκια» στην εφημερίδα «Φίλαθλος» τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή, όπου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.
Μεταξύ άλλων, στην κηδεία έδωσε το «παρών», ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης, o γενικός γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.
Ο Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 8/10/19 σε ηλικία 70 ετών. Ο δημοσιογράφος εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στην ιστοσελίδα to10.gr.









ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.