Πλιάτσικο έκαναν άγνωστοι δράστες στη μονοκατοικία του 87χρονου απόστρατου Αντιπτεράρχου, που σκότωσε χθες τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Η εισβολή στη μονοκατοικία της λεωφόρου Βουλιαγμένης 88 από τους δράστες έγινε λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση του διπλού θανατικού στην περιοχή του Ελληνικού. Την είδηση έκαναν γνωστή άτομα από το περιβάλλον της 50χρονης Βουλγάρας, οι οποίοι κατέθεσαν ότι οι άγνωστοι άρπαξαν από το σπίτι ό,τι πολύτιμο βρήκαν και στη συνέχεια διέφυγαν.
Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αρχών, οι δράστες πιθανότατα τρύπωσαν από παράθυρο το οποίο έσπασαν, ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στο Ελληνικό: Να αφαιρεθεί η άδεια του οδηγού ταξί ζητά το ΣΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία οδηγού ταξί για την τραγωδία στο Ελληνικό: «Μπήκε μέσα και έλεγε με σκότωσε» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηνίατροι, ψυχαναλυτές και μελετητές του Μότσαρτ: Το παράξενο καστ που αναμένεται να κληρονομήσει δισεκατομμύρια, όταν μπει στο χρηματιστήριο η εταιρεία των Leopard
- Γιατί ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Τι μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό
- Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
- Ξανά στα μαχαίρια η Ryanair με την ΕΕ: «Ανόητοι» οι νέοι κανόνες – Λιγότερο ανταγωνιστικές οι αεροπορικές, ισχυρίζεται η εταιρεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.