ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στο Μαψό Κορινθίας.
Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 17 πυροσβέστες με 8 οχήματα και Εθελοντικές Ομάδες.
Οι δυνάμεις ενισχύονται και με εναέρια μέσα.
Διαβάστε επίσης:
Πυρκαγιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος για αύριο Κυριακή 30 Ιουλίου – Ο χάρτης με τις περιοχές
Διπλάσια τα φορτία στο σύστημα ηλεκτροδότησης λόγω καύσωνα
Βορίδης: Kαταγραφή ζημιών και αποζημιώσεις από την επομένη των πυρκαγιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση AP: Δυσαρεστημένοι με την πορεία των οι 3 στους 4 Αμερικανούς, χρεώνουν την ακρίβεια στον Τραμπ
- Ο Τούρκος σαμποτέρ της τράπεζας Πειραιώς και σε ποιον κλάδο έρχεται βαθύ σκοτάδι που κανείς δεν περιμένει
- Νίκος Δένδιας: Συμμάζεμα στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Σε απόγνωση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες από τις αυξήσεις στα καύσιμα και οι κάτοικοι των νησιών από τις περικοπές των δρομολογίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.