ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία εκδηλώθηκε στο γκαράζ του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Olympic Champion, στο οποίο επέβαιναν 538 επιβάτες και 75 μέλη πληρώματος, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Το πλοίο, που είχε αναχωρήσει για Βενετία, επέστρεψε και πρόσδεσε αυτοδύναμα στο λιμάνι.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η κατάσταση χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη, ενώ στο σημείο βρίσκονται ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ρυμουλκό και χερσαία μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η αποβίβαση των επιβατών ξεκίνησε στις 08:20.
Ήδη η φωτιά, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, είναι υπό έλεγχο, καθώς δούλεψαν άμεσα τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου.
Το Olympic Champion μετέφερε 538 επιβάτες και 293 οχήματα, ενώ έχει 75μελές πλήρωμα.
Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ρυμουλκό και χερσαία μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το Olympic Champion έχει ναυπηγηθεί το 2000 κι έχει ολικό μήκος 204 μέτρα και πλάτος 26,13.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαρδαλιάς από Ίλιον: Παραδόθηκαν οι 2 παιδικές χαρές από τις 8, έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ
- ΚΠΙΣΝ: Αύριο στις 18:30 η ομιλία του Πρωθυπουργού για τον παραγωγικό μετασχηματισμό σε βιομηχανία και καινοτομία
- Πρέσβης Ιράν στο Ριάντ: Η Τεχεράνη επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων της με αραβικά κράτη του Κόλπου
- HΠΑ: Οι επιθέσεις κατά του Ιράν έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής 12 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.