ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε την εικόνα της τραγωδίας που προκαλεί από το απόγευμα της Τρίτης 20/7 η φωτιά στην Πεντέλη.
Το έργο της κατάσβεσης είναι γιγαντιαίο καθώς δυσχαιρένεται από τους ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι αναμένεται να κοπάσουν το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τραγικός απολογισμός – μέχρι στιγμής – περιλαμβάνει σπίτια που έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές ή ολοκληρωτική καταστροφή, καμένες εκτάσεις γης, καμένα αυτοκίνητα και βλέμμα απόγνωσης στους κατοίκους, οι οποίοι βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.












Τις ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι επιχειρούν και βοηθούν με όλες τις δυνάμεις τους. Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, να μην τα αφήνουν αβοήθητα, δεμένα και εγκλωβισμένα.

Διαβάστε επίσης:
Ενημέρωση Πυροσβεστικής: Σε Διώνη και Δασαμάρι, έως και Λ. Μαραθώνος τα ενεργά μέτωπα
Πύρινη κόλαση σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι και Γέρακα – Ριπές ανέμων έως και 113 χλμ την ώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Σε δύο μήνες το νέο «Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω», ύψους 400 εκατ. ευρώ
- Μπασκετμπολίστας της Α2 μπήκε με το αυτοκίνητο στις σιδηροδρομικές γραμμές και οδηγούσε για 300 μέτρα
- Ιράν: Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις της
- Ιράν: Ισχυρή έκρηξη σε οκταώροφο κτίριο στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς – Δεύτερη έκρηξη στα νότια με τέσσερεις νεκρούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.