ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, στην Κεφαλονιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λουρδάτα.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά έχει περάσει προς την περιοχή Τραπεζάκι και καίει σε οικιστική ζώνη.
Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων επιχειρεί μόνο ένα ελικόπτερο από αέρος, καθώς τα πυροσβεστικά αεροσκάφη δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο ενισχύθηκαν.
Πλέον, μάχη με τις φλόγες δίνουν 42 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Πιο αναλυτικά, τις επίγειες δυνάμεις αποτελούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρα οχήματα από ΟΤΑ και την Περιφέρεια.

Για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε η εκκένωση των τουριστικών καταλυμάτων.
Οι τουρίστες ενημερώθηκαν, μάζεψαν τα πράγματά τους και τους παρέλαβαν λεωφορεία, προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kefaloniapress, κάποιοι δεν θέλησαν να φύγουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.