• Κοινωνία

    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο που σκότωσε τον αδελφό του

    Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων σε τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας

    Ελληνική Αστυνομία


    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία ασκήθηκε στον 18χρονο από τη Νέα Σμύρνη που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του.

    Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

    Σημειώνεται ότι μέχρι τα ξημερώματα κατέθεταν η μητέρα και ο αδερφός του 16χρονου που πέθανε μετά από πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο.

    Μάλιστα, ο 18χρονος, παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

    Όπως κατέθεσε, όλα έγιναν για μία μπλούζα.

    Ειδικότερα, καυγάδιζαν και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης (26/12) το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές.

    Στο σημείο έφθασαν περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι, στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια.
    Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

    Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για περισσότερες διευκρινίσεις.

    Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ρέντη: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα

    Νεκρός ο χειριστής του Τ-2 που έπεσε στην Καλαμάτα – Ηταν 40 ετών ο πιλότος Επαμεινώνδας Κωστέας



    ΣΧΟΛΙΑ