• Κοινωνία

    Η νέα σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου και το τραγικό παρελθόν της

    • NewsRoom
    υπατιος

    Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η νέα του σύντροφος


    Νέα σελίδα στη ζωή του γυρίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα με τη μοιραία Porsche του νεαρού Γιώργου Βακάκη που προσέκρουσε στο σταθμευμένο του όχημα και στοίχισε τη ζωή της συζύγου του, Αποστολίας, και του μικρού τους γιου, Παύλου. Ο Υπάτιος ετοιμάζεται να παντρευτεί και να γίνει ξανά πατέρας.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», συγγενικό πρόσωπο του Υπάτιου δήλωσε πως «Ό,τι και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό».

    Μάλιστα συμπλήρωσε ότι «Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται».

    «Του εύχομαι να κάνει πολλά παιδιά», τόνισε ο συγγενής του.

    Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο, εκείνος απάντησε ότι τους βλέπει στο χωριό εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες.

    Όπως λένε όσοι γνωρίζουν την κοπέλα, κάνουν λόγο για ένα ζεστό πρόσωπο που έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μεγάρων.

    «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Και το χωριό την έχει συμπαθήσει πολύ. Σας το λέω τώρα που το ζω και ακούω καλά λόγια για το κορίτσι. Πρέπει να τους δώσει τόση ψυχική δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ενωμένο μέχρι τα βαθιά γεράματα και σε τούτη τη ζωή και στην αιώνια. Εμείς προσευχηθήκαμε, θα προσευχηθούμε και στο γάμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», σημείωσε με τη σειρά του ο πατέρας Πολύευκτος.

    Μία ακόμη τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από την χαρμόσυνη είδηση των δύο ανθρώπων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, όταν θέλησε να τελειώσει την προηγούμενη σχέση της, ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του. Το ζευγάρι ήταν μαζί οκτώ χρόνια.

    Στις 3 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Πατμάνογλου, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε:

    «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

    Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου 2017 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έπεσε εκτός ελέγχου με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα πάνω στο Ι.Χ. του Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γεράσιμος Χουλιάρας: Τη μάχη του με τον καρκίνο αποκάλυψε ο γνωστός σεισμολόγος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι πέθανε 28 μέρες μετά το χαμό του γιου του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου



    ΣΧΟΛΙΑ