Πέθανε ο Αντώνης Αγγελίδης που διετέλεσε γραμματέας της Α’ Αθηνών και κατόπιν διευθυντής του γραφείου του Κώστα Σημίτη.
Για το θάνατο του, εξέδωσε συλλυπητήρια δήλωση το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην οποία αναφέρεται:
«Αποχαιρετούμε με βαθύ σεβασμό τον Αντώνη Αγγελίδη, που από το 1974 βρέθηκε στην πρώτη γραμμή σε όλες τις πολιτικές μάχες του ΠΑΣΟΚ με ήθος και δυναμισμό.
Γραμματέας της Α’ Αθηνών και αργότερα επί σειρά ετών διευθυντής του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο Αντώνης Αγγελίδης ξεχώριζε για την εργατικότητα, την ευθυκρισία και το καίριο πολιτικό του αισθητήριο.
Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»
Tη θλίψη του για την απώλεια του πρώην στενού του συνεργάτη, Αντώνη Αγγελίδη εξέφρασε και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.
«Ο Αντώνης Αγγελίδης υπήρξε ένας από τους στενούς συνεργάτες μου. Συνοδοιπόρος ήδη από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ,
χαρακτήρας διαλλακτικός και άνθρωπος εμπιστοσύνης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα θέματα ποιότητας της ζωής και υπήρξε παραγωγικός στον τομέα του. Στην οικογένεια του εκφράζω τα συλλυπητήρια μου», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Σημίτης.
Διαβάστε επίσης:
Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Προσοχή σε παραπλανητικά μηνύματα υποδυόμενα το Gov.gr
YESTAY GROUP, ένας όμιλος με ολιστική προσέγγιση στο χώρο του Real Estate
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εικονικές μεταβιβάσεις και μισθώσεις ακινήτων πριν την πτώχευση: Οι νομικές παγίδες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους
- Η Τουρκία στριμώχνεται διπλωματικά και γεωπολιτικά από την πτώση της θεοκρατίας
- Κέρδη ρεκόρ για τη ΦΑΓΕ διεθνώς – Ζημιές στην Ελλάδα λόγω δικαστικών προβλέψεων
- SMerC: Δεύτερο επενδυτικό fund από τον Νίκο Καραμούζη με δύναμη πυρός άνω των 150 εκατομμυρίων
