ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάξεις από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – Είχε βγάλει άδεια οπλοφορία το 2018
Ένας άνδρας 65 ετών από την Αλβανία, έχασε την ζωή του σήμερα στο Μοσχάτο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.
Ειδικότερα, τον άτυχο άνδρα παρέσυρε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα περιπολικό της αστυνομίας στην παλιά παραλιακή, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Καλλιθέα.
O 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση από την Τροχαία Πειραιά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Μπάιντεν: «Αισθάνομαι κουρασμένος» – Τι αποκαλύπτεται στην πολυαναμενόμενη βιογραφία του
F1 Ιταλία: Ειδική εμφάνιση Ferrari!
Πανελλαδικές 2023: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου – Καιρίδη στη Βουλή: Ανέβηκε στο βήμα και έπαιξε ηχητικό για τη Γάζα – «Γυρίστε πίσω στα θρανία»
- Χρηματιστήριο: Εντολές πώλησης στις δημοπρασίες για 100 εκατ. ευρώ έστειλαν τις τράπεζες στο -3% και την Allwyn στο -4,7%
- Fais Group: Αύξηση κερδών +11% το 2025, στα 15,6 εκατ. ευρώ – Έσοδα 226 εκατ.
- AKTOR: Στα 1,395 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2025 – Άλμα 137% στα pro forma EBITDA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.