ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Επιθεώρησε τα έργα στον Βοτανικό – «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2027»
‘Ανδρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε νεκρός μετά το μεσημέρι σε εξωτερικό χώρο, σε έναν χωματόδρομο κοντά στην οδό Ορφέως στο Βοτανικό.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και βρέθηκε από έναν διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε την ‘Αμεση Δράση.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα διαπίστωσε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, γι’ αυτό ο θάνατος αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Διαβάστε επίσης
Πηγές ΥΠΕΞ για Ακάρ – Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα δεν θα παίξει το παιχνίδι της έντασης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.