ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες, χθες Παρασκευή στο λιμάνι του Πειραιά, δύο Ιταλοί υπήκοοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, 72 και 68 ετών, οι οποίοι καταζητούνταν για ξέπλυμα μεγάλων χρηματικών ποσών, που προέρχονταν από εγκληματικές δραστηριότητες και υποθέσεις διαφθοράς.
Οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοιο που είχε φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Σταθμού Ελέγχου Διαβατηρίων – Συναλλάγματος Πειραιώς στον έλεγχο που τους έγινε την ώρα που αποβιβάζονταν για λίγη ώρα, καθώς διώκονται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Οικονομική και Δικαστική Αστυνομία της Τυνησίας, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι μετέφεραν χρηματικά ποσά, τα οποία προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες και υποθέσεις διαφθοράς, σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν στην Τυνησία, με σκοπό τη νομιμοποίησή τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη άνδρας για την πυρκαγιά στα Μέγαρα – Πρόστιμο 4.125 ευρώ
Πυρκαγιά στην Κερατέα: Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ
Μάχη με 55 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – 15.808 τα καμένα στρέμματα (Upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Την Τρίτη η κηδεία της Μαρινέλλας – Η ανακοίνωσή της οικογένειάς της
- Πόλεμος στο Ιράν: Ζημιές από ιρανική επίθεση σε εργοστάσιο στο νότιο Ισραήλ – Πλήγμα στο ιρανικό πανεπιστήμιο στην Ισφαχάν
- Νετανιάχου: Για λόγους ασφαλείας η απαγόρευση εισόδου του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο
- Ιταλία: Στήριξη Μελόνι στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων που του απαγορεύτηκε η είσοδος στον Πανάγιο Τάφο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.