• Κοινωνία

    Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

    • NewsRoom
    Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

    Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου


    Τον άνθρωπο που βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της σχετικά με τις αναζητήσεις για την κεταμίνη που έκανε στο διαδίκτυο, φέρεται να εντόπισαν οι Αρχές.

    Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο MEGA δήλωσε: «Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών.

    Ο κ. Καρακούκης και κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν.

    Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές».

    Την ίδια ώρα ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο Νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας.

    Ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής κ. Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

    «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση Πάτρας: Δικαστική πραγματογνωμοσύνη από παιδοψυχολόγο διέταξε η ανακρίτρια για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

    Ο «τρελός ψήστης» Μάνος Δασκαλάκης: Χαμογελαστός σε μπάρμπεκιου 18 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας

    Υπόθεση Πάτρας: Το περίεργο τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου στον γιατρό ενώ ξεψυχούσε η Τζωρτζίνα



    ΣΧΟΛΙΑ