ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ερωτηματικά προκαλεί συνεχώς η συμπεριφορά των γονέων, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τον χαμό των παιδιών τους στην Πάτρα.
Οι αποκαλύψεις για το πρώην ζευγάρι δεν έχουν τέλος, ενώ τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας προβληματίζουν.
Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγε από τη ζωή, και όπως φαίνεται από φωτογραφίες, ο Μάνος Δασκαλάκης… κάνει μπάρμπεκιου, με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς και διασκεδάζει με φίλους του 18 ημέρες μετά τον χαμό του παιδιού.
Οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την λεζάντα #είναι τρελός ο ψήστης, δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος και χαμογελαστός με φίλους και γνωστούς σαν να μην συνέβη τίποτα.
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του – Τι λέει οικογενειακή φίλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
