• Κοινωνία

    Πάτρα: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας χτυπούσε την ώρα της κηδείας, λέει ο Ρουγκάλας

    • NewsRoom
    Οι δύο γονείς με το κοριτσάκι που απεβίωσε αιφνίδια στην Πάτρα

    Οι δύο γονείς με την 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα


    Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας.

    Το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Ο Χρήστος Ρουγκάλας, απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας του είπε πως το τάμπλετ της μικρής «χτυπούσε» και λάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής της. Ίσως από αυτό να μπορέσουν να ανασύρουν στοιχεία.

    Σημειώνεται ότι εκείνη που επέμενε να ταφεί η Τζωρτζίνα με το τάμπλετ ήταν η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε ακόμη πως κατά τη δική του εκτίμηση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τους θανάτους τους.

    Σε ό,τι αφορά στη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, ο ίδιος δήλωσε ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη είχε την καλοσύνη να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

    Και πρόσθεσε ότι «Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία.

    Μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1.000 ευρώ».

    Τέλος, ο κ. Ρουγκάλας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα χρειαστεί, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Απολογείται σήμερα η 33χρονη, υπόλογη για το φόνο της κόρης της, Τζωρτζίνας – Τι θα υποστηρίξει

    Ρούλα Πισπιρίγκου κατά Μάνου Δασκαλάκη: Μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι

    Θεοδωρικάκος για υπόθεση Πάτρας: Θα ελεγχθεί ό,τι και όποιος εμπλέκεται



    ΣΧΟΛΙΑ