• Κοινωνία

    Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής Μαλένας

    • NewsRoom
    Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

    Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου


    Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση των περίεργων θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε έγγραφο-ντοκουμέντο που περιλαμβάνει την ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της μικρής Μαλένας, του παιδιού που έχασε πρώτο τη ζωή του.

    Σύμφωνα με αυτήν, το παιδί είχε δύο εκδορές στη μύτη, ενώ το στομάχι του ήταν άδειο. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον θάνατό της, η μητέρα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τη μικρή να τρώει σουβλάκι.

    Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιατροδικαστική εξέταση, που αποκάλυψε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR, ως πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται η καρδιακή ανακοπή, ενώ ως τελική ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρεται ότι ο θάνατος επήλθε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

    «Όλα τα σενάρια ανοιχτά»

    «Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μικροεκδορές είναι πολύ συχνές που μπορούν να γίνουν με τα νύχια. Οποιοσδήποτε πλησίασε με τα χέρια του τη ρινική κοιλότητα του παιδιού, μπορεί να ήταν και το ίδιο το παιδί, θα μπορούσε να προκαλέσει αυτές τις μικροεκδορές», ανέφερε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

    «Μετά την πρώτη διερεύνηση, οι θεράποντες ιατροί είχαν δίκιο. Δεν βρήκαν ηπατική ανεπάρκεια και σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, είχαν δίκιο, δεν υπάρχει ιατρική αμέλεια. Εάν έχουμε κάποια αποτελέσματα από την τρίτη διερεύνηση για το τρίτο παιδί, θα ξαναπάμε πίσω (και για τα άλλα παιδιά)», επεσήμανε ο ιατροδικαστής.

    Δείτε τα έγγραφα:

    Τι απαντά η θεία των παιδιών για την ώρα που ήρθε το ΕΚΑΒ

    Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε χθες στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και περιέγραψε τι συνέβη το μοιραίο πρωί που βρήκε νεκρή τη μικρή Ίριδα, ηλικίας μόλις 6 μηνών στην κούνια της.

    Σύμφωνα με την ίδια, το μωρό βρήκε η ίδια νεκρό πριν τις 11 το πρωί, ωστόσο, η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι το εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στις 11:30 όταν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

    Σήμερα, η θεία των παιδιών παραχώρησε νέες δηλώσεις στην εκπομπή λέγοντας ότι μπέρδεψε τις ώρες.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Στο επίκεντρο και ο θάνατος της Ίριδας – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέει ιατροδικαστής

    Πάτρα: Πώς αντέδρασε η μητέρα των 3 κοριτσιών μετά το δημοσίευμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

    Τραγωδία στην Πάτρα: Οι γονείς των 3 κοριτσιών μιλούν για πρώτη φορά – Τι λένε για τους ανεξήγητους θανάτους



    ΣΧΟΛΙΑ