ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει σήμερα στις 17:30 στην Πάτρα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει τα καρναβάλια σε ολόκληρη τη χώρα λόγω των κρουσμάτων κορoνοϊού.
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού» θα γίνει στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
«Στο πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού αποφασίζουμε τη ματαίωση των καρναβαλιών σε όλη την Ελλάδα», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας την ώρα που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοϊού στην Ελλάδα έφτασαν τα τρία.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.