• Κοινωνία

    Πάτρα: Δηλητηρίαση από κεταμίνη το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

    • NewsRoom
    Οι δύο γονείς με το κοριτσάκι που απεβίωσε αιφνίδια στην Πάτρα

    Οι δύο γονείς με την 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα


    Σε  δηλητηρίαση από τη φαρμακευτική ουσία «κεταμίνη» αποδίδεται ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη, που παραδόθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

    Στο πόρισμα αναφέρονται ευρήματα, όπως βλάβες στο ήπαρ στη ζώνη 1, μικρή πνευμονορραγία και συμφόρηση οργάνων, κάτι που οφείλεται στη χορήγηση της κεταμίνης.

    Ακόμη, τίθεται το θέμα εκταφής του 9χρονου παιδιού προκειμένου να ληφθούν δείγματα από τις τρίχες και να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη ουσία σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου της.

    Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Τζωρτζίνα ήταν η πρωτότοκη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ ήταν η τελευταία από τις κόρες τους που έχασε τη ζωή της. Προηγουμένως είχε φύγει η μόλις 6 μηνών Ίριδα και νωρίτερα η 3χρονη Μαλένα.

    Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Δείτε το βίντεο από το MEGA:

    Διαβάστε επίσης:

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη από τη φυλακή – Τι ζητά

    Α. Γούλας ιατρός – ιατροδικαστής, καθηγητής Φαρμακολογίας ΑΠΘ: Η κεταμίνη δίνεται πριν από το χειρουργείο – Μπορεί να σκοτώσει



    ΣΧΟΛΙΑ