• Κοινωνία

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη από τη φυλακή – Τι ζητά

    • NewsRoom
    Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

    Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου


    Εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

    Η 33χρονη κατηγορούμενη από την Πάτρα ζητά τη συντήρηση των τάφων των τριών παιδιών τους, τη μεταβίβαση του τηλεφωνικού αριθμού στο όνομα της αδελφής της, Δήμητρας, καθώς και την παραλαβή οικοσκευών από το κοινό τους σπίτι.

    Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά:

    – Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στη σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

    – Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.

    – Να πάψετε να επιδίδεστε στη συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.

    – Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

    – Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου … που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

    – Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Αποκαλυπτικές συνομιλίες μεταξύ των αδελφών Πισπιρίγκου

    Υπόθεση Πάτρας: Γιατρός Καραμανδάνειου για Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το οξυγόνο από την Τζωρτζίνα

    Συνομιλίες «φωτιά» Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;»



    ΣΧΟΛΙΑ