• Κοινωνία

    Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου

    • NewsRoom
    Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου

    Άννα Μαστοράκου


    Επίθεση από αντιεμβολιαστές δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

    Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον εμβολιασμό, σε ξενοδοχείο της Πάτρας. Στο σημείο βρίσκονταν μάλιστα και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

    Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένα άτομο ζήτησε από την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο για να παραλάβει ένα έγγραφο, το οποίο η ίδια το έκανε, της έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο, όπως της είπαν, τεκμηρίωνε ότι τα εμβόλια είναι δηλητήριο.

    Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών δεν παρέλαβε το έγγραφο. Τότε, οι επιτιθέμενοι άρχισαν να την αποκαλούν «δολοφόνο» και να την κατηγορούν ότι δηλητηριάζει πολίτες με το εμβόλιο.

    Η κυρία Μαστοράκου κινήθηκε προς τον χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο οι αντιεμβολιαστές την ακολούθησαν, την τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν τους προπηλακισμούς.

    Η κα Μαστοράκου δήλωσε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που δέχεται επίθεση από αντιεμβολιαστές, Τη Δευτέρα, μάλιστα, αναμένεται να κάνει  αναφορά για το θέμα στον Εισαγγελέα.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν νέα δολοφονία γυναίκας – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δράστης

    Ολλανδία: Σε lockdown για τις εορτές η χώρα, ανακοίνωσε ο Ρούτε

    Τριαντόπουλος: Τροχαίο ατύχημα για τον υφυπουργό, λόγω της κακοκαιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ