• Uncategorized

    Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απέτρεψαν νέα δολοφονία γυναίκας – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δράστης

    • NewsRoom


    Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη απέτρεψαν μια ακόμα δολοφονία γυναίκας  το πρωί του Σαββάτου.

    Όπως αναφέρει το GRTimes, η αστυνομία δέχθηκε κλήση το πρωί του Σαββάτου από γυναίκα, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Η γυναίκα μάλιστα κατάφερε να δώσει μόνο τη διεύθυνσή της καθώς ο άνδρας που την απειλούσε έκλεισε το τηλέφωνο.

    Άμεσα δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και ανέβηκαν στο διαμέρισμα, μέσα από το οποίο ακούγονταν φωνές. Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα για να διερευνήσουν την κατάσταση, όταν άκουσαν τον αλλοδαπό άνδρα να τους ζητά να φύγουν εξηγώντας ότι ο ίδιος δεν είχε άδεια παραμονής. Μάλιστα, δεν δίστασε να τους απειλήσει φωνάζοντας «θα σας σκοτώσω όλους».

    Οι αστυνομικοί απείλησαν τον άνδρα πως αν δεν ανοίξει την πόρτα θα προβούν σε ενημέρωση του εισαγγελέα προκειμένου να τη διαρρήξουν. Την ίδια ώρα, μέσα από το διαμέρισμα ακούγονταν φωνές της γυναίκας καθώς και το κλάμα ενός ανήλικου παιδιού.

    Στο σημείο έφτασαν άλλοι δύο αστυνομικοί, καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Καθώς οι αστυνομικοί συνέχισαν να ακουν τις φωνές της γυναίκας, αποφάσισαν να διαρρήξουν την πόρτα και να εισέλθουν στο διαμέρισμα.

    Εκεί αντίκρισαν τον άνδρα να κρατά ένα μαχαίρι στα χέρια με το οποίο χτυπούσε τη γυναίκα στο λαιμό. Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τον άνδρα να σταματήσει να χτυπά τη γυναίκα και να παραδοθεί. Εκείνος τότε έστρεψε το μαχαίρι προς τον εαυτό του και άρχισε να τραυματίζεται στον λαιμό, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, που είναι μάλιστα άτομο με αναπηρία.

    Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και απέτρεψαν την αυτοκτονία του άνδρα. Αφού τον ακινητοποίησαν,  του αφαίρεσαν το μαχαίρι και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

    Η γυναίκα που είχε τραυματιστεί στον λαιμό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

    Ο  φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου διενεργείται προανάκριση.



    ΣΧΟΛΙΑ