• Κοινωνία

    Πάτρα: Άγνωστοι ανατίναξαν τρία ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο- χτύπημα με “άρωμα” τρομοκρατίας

    • NewsRoom


    Τρία μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, τα οποία ήταν εγκατεστημένα σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Περιβόλα της Πάτρας, ανατίναξαν τα ξημερώματα τέσσερις άγνωστοι δράστες, παίρνοντας, άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό πόσο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, οι οποίοι ήσαν οπλισμένοι, έφθασαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα στο εμπορικό κέντρο και αμέσως κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου ήσαν εγκατεστημένα τα τρία ΑΤΜ. Στην συνέχεια ανατίναξαν και τα τρία μηχανήματα, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ από τις εκρήξεις προκλήθηκαν ζημιές στο εμπορικό κέντρο.

    Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών, έχουν πάρει κατάθεση από ένα άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, ενώ αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε συνδυασμό με τον τρόπο δράσης των πέντε μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων, οπλισμένων με καλάσνικοφ, φέρεται να πρόκειται για χτύπημα με “άρωμα” τρομοκρατίας.

    Οι δράστες παρέμειναν στο χώρο περίπου 8 λεπτά, ενώ εκτιμάται πως δεν ήταν μόνοι τους, αλλά υπήρχε υποστηρικτική ομάδα εκτός του καταστήματος που ενδεχομένως θα επέμβαινε στην περίπτωση που κάτι θα “στράβωνε”.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ