• Κοινωνία

    Παράταση μιας εβδομάδας στο lockdown της Αττικής: Πληροφορίες για περισσότερα από 1.500 κρούσματα σήμερα-Δεν ανοίγει η αγορά

    • NewsRoom


    Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο ΕΟΔΥ.

    Καθόλου καλή δεν είναι φαίνεται πως είναι η σημερινή μέρα στο μέτωπο των κρουσμάτων καθώς αναμένεται νέα μεγάλη αύξηση από τον ΕΟΔΥ.

    Η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα αναμένεται να είναι περισσότερα από 1.500.

    Βάσει των νέων εξελίξεων, όπως όλα δείχνουν το άνοιγμα της αγοράς δεν θα γίνει τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, αλλά θα πάρει τουλάχιστον μία εβδομάδα παράταση.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που παρατηρείται είναι ότι η διασπορά εξακολουθεί να είναι ενδοοικογενειακή γεγονός που ανησυχεί πολύ τους ειδικούς.

    Τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην καθιερωμένη κάθε Παρασκευή σύσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία και θα καταθέσει τις εισηγήσεις της προς την κυβέρνηση.

    Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή οι ειδικοί θα οδηγηθούν στην εισήγηση για παράταση του lockdown για ακόμα μια εβδομάδα και μερικό άνοιγμα δραστηριοτήτων από τις 8 Μαρτίου.

    Διαβάστε επίσης

    Λιανεμπόριο: Η αγωνία για το στοκ και ο κίνδυνος να χαθεί… το Πάσχα

    Προγράμματα με επιδότηση έως και 100% ασφαλιστικών εισφορών-Σε τουρισμό, εστίαση και λιανεμπόριο



    ΣΧΟΛΙΑ