ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση που κράτησε τουλάχιστον μισή ώρα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Πάπα Φραγκίσκο το πρωί της Παρασκευής (11/10) στο Βατικανό.
Η συνάντηση του Ουκρανού προέδρου με τον πάπα Φραγκίσκο, διήρκεσε 35 λεπτά.
Η ιδιωτική συνομιλία τους πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Βατικανού και, όπως έγινε γνωστό, ο ποντίφικας δώρισε στον Ουκρανό πρόεδρο ένα ανάγλυφο λουλούδι σε χαλκό, έργο που φέρει την ονομασία «η ειρήνη είναι ένα εύθραυστο λουλούδι».
Ο Ζελένσκι, από την μεριά του, δώρισε στον Αργεντινό πάπα έναν πίνακα σε λάδι με θέμα την σφαγή της Μπούτσα.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί δεν πρέπει να φοβάμαι ένα χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη
Νίκος Χαρδαλιάς: «Ξήλωσε» 6 επίορκους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών
Νόμπελ Ειρήνης: Σε ιαπωνική οργάνωση επιζώντων της ατομικής βόμβας σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το φαινόμενο «Godzilla» και η αντικαρκινική ασπίδα: Η επόμενη μέρα στη μάχη με την παχυσαρκία
- Συντάξεις χηρείας: «Ασπίδα» για 100.000 δικαιούχους – Στο συρτάρι περικοπές και αναδρομικά
- Ξενοδοχείο At Sloane: Αρχαίοι ελληνικοί αμφορείς και μοντέλα σε σκηνικό ταινίας του Tom Ford
- Πώς και με τι θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το κόμμα Καρυστιανού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.