• Κοινωνία

    Πανελλήνιες 2020: Η σκυτάλη σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ – Συνεχίζουν με Άλγεβρα

    • NewsRoom


    Την σκυτάλη των Πανελληνίων εξετάσεων παίρνουν και πάλι σήμερα οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι εξετάζονται στο μάθημα της Άλγεβρας

    Σημειώνεται ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, ενώ σήμερα εξετάζονται στο δεύτερο μάθημά τους.

    Σήμερα στις 8:30 οι υποψήφιοι μαθητές θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα). Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς από το Σάββατο θα ξεκινήσουν να εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

    Σημειώνεται ότι χθες, οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάστηκαν σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού τους.

    Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα έχουν στην διάθεσή τους τρεις ώρες, όπως και σε όλα τα μαθήματα πλην του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, όπου η διάρκεια εξέτασης θα είναι τέσσερις ώρες.

    Μετά το σημερινό μάθημα, θα επιστρέψουν το Σάββατο στα θρανία με τα εξής μαθήματα: Στοιχεία μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.



    ΣΧΟΛΙΑ