• Κοινωνία

    Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο «βιαστής με το τατουάζ» – Έχει διαφύγει στην Αλβανία

    • NewsRoom


    Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για αλλοδαπό, 45χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Για τον 45χρονο αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

    Τον 45χρονο είχε καταγγείλει 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής. Σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

    Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

    Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.



    ΣΧΟΛΙΑ