ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική κατάληξη είχε τελικά η υπόθεση με τον 15χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο σπίτι που έμενε στο Παλαιό Φάληρο.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.
Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε καλέσει νωρίτερα στο 112 και είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει κλείνοντας στη συνέχεια το τηλέφωνο.
Μετά το τηλεφώνημα ενημερώθηκαν πυροσβεστική και αστυνομία άνδρες των οποίων έφτασαν στη μεζόνετα της οδού Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα.
Ο 15χρονος φέρεται να βρέθηκε στον 1ο όροφο της μεζονέτας και συγκεκριμένα στο μπάνιο βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι από όπλο, με τις πληροφορίες να μιλούν για δύο πυροβολισμούς.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα το τραύμα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 15χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ο οποίος και φέρεται να ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας.
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Εύβοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
- ΔΕΗ: Εισηγήσεις από τους βασικούς συντονιστές στη διοίκηση Στάσση για να αυξηθεί και να πάει η ΑΜΚ στα 6 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.