• Κοινωνία

    Οργισμένος Χρυσοχοΐδης: Όσοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα, θα αντιμετωπίζονται ανάλογα

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη


    Τι αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή του στο Facebook

    Νέα προειδοποίηση για την τήρηση των μέτρων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορoνοϊού, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας πως, όσοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα, αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε μια υπεύθυνη στάση και πως, όσοι δεν πειθαρχούν, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, καθώς η συμπεριφορά τους συνιστά δημόσιο κίνδυνο.

    Στην ανάρτησή του, ο υπουργός αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνανθρώπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν, ωστόσο, ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν. Όσοι δεν πειθαρχούν, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν, θα αντιμετωπισθούν ανάλογα».

    Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

    Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να…

    Posted by Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Michalis Chrisochoidis on Sunday, March 15, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ