ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες είναι και οι 13 συλληφθέντες σε Κοζάνη και Αγρίνιο για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Φέρονται να εισέπραξαν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ από το 2019 ως το 2024. Το ελληνικό γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας τους άσκησε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της ευρωπαϊκής Ένωσης άνω των 120 χιλιάδων ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για να απολογηθούν και παίρνουν προθεσμίες για να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.
Διαβάστε επίσης:
Υποκλοπές: Ο Θανάσης Κουκάκης ζητά ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο μετά τις δηλώσεις Ντίλιαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cape Tholos: Βήματα μετ’ εμποδίων για την επένδυση του Α. Μεταξά στο Λασίθι
- IWC Ingenieur Automatic 35 Pool Blue: Δεν ξέρουμε αν ο Gérald Genta θα χαιρόταν
- Οι εκλογές της Άνοιξης, ποιοι επιμένουν για 27 Σεπτέμβρη, το παρασκήνιο της ΚΟ, ο μίνι ανασχηματισμός, ο καμικάζι υφυπουργός και οι «οχιές» που δαγκώνουν
- Στον όμιλο Βαρδινογιάννη το 100% της Nova ICT – Θα διαθέσει άμεσα το 30% σε στρατηγικούς επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.