ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο».
Ωστόσο, ένταση επικράτησε λίγο πριν τη λήξη του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, όταν ομάδα αγνώστων έριξε πέτρες και μία βόμβα μολότωφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν κάνοντας ρίψη χημικών.
Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, σε προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία εξετάζοντας την εμπλοκή τους σε μικρής έκτασης επεισόδια που έγιναν περιμετρικά του ΑΠΘ και της περιοχής της Ροτόντας, μετά την ολοκλήρωση της φοιτητικής πορείας.


Στην οδό Εθνικής Αμύνης πάνω από την Εγνατία και σε πάρκα και στενά πίσω από την Καμάρα ομάδα ατόμων που συμμετείχαν νωρίτερα στην πορεία πέταξαν πέτρες και αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, προξενώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δυνάμεις τις αστυνομίας τούς απώθησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και αποκλείοντας στενά για να τούς περιορίσουν και να προχωρήσουν σε προσαγωγές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαθιός Ρήγας (Energean): Οι γεωπολιτικές εξελίξεις καθιστούν ακόμη πιο σημαντική μια ανακάλυψη υδρογονανθράκων στο Βορειοδυτικό Ιόνιο
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Κέρδη 1,82% για τον Stoxx και απογείωση 3,28% στη Μαδρίτη
- Πλεύρης: Προβλέπονται δύο δομές μεταναστών στην Κρήτη – Δεν θα υπάρξει τρίτη στην Ιεράπετρα
- ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε οργάνωση που εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους αποσπούσε χρήματα και κοσμήματα σε περιοχές της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.