ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός στον Ευβοϊκό Κόλπο: Μικρός ο αριθμός των μετασεισμών, πιθανή η συνέχισή τους, λένε οι σεισμολόγοι
Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του πλοίου που προσάραξε σε ξέρα, σε ασφαλές σημείο στα Νέα Στύρα. Η διαδικασία αποκόλλησης και μεταφοράς του πλοίου διήρκησε μόλις λίγες ώρες και μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε ειδικό σημείο στο νέο λιμάνι της περιοχής όπου θα παραμείνει φυλασσόμενο, καθώς τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην προσάραξη του στην ξέρα “Γλάρος”.
Ο καπετάνιος του πλοίου έχει υποστηρίξει στην κατάθεση του πώς το ατύχημα σημειώθηκε εξαιτίας μηχανικού προβλήματος, κάτι που θα διαπιστωθεί εάν ισχύει ή όχι τις επόμενες ημέρες.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κεφαλογιάννης: Ιδιαίτερα κρίσιμο και δύσκολο το ερχόμενο τριήμερο για την πυροσβεστική
Δανία: Συνελήφθη 15χρονος που φέρεται να προετοίμαζε μακελειό σε σχολείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκοτ Μπέσεντ: Το Ιράν θα υποστεί οικονομική απομόνωση «που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος»
- Καθηλωμένα τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων – Στις 11:00 η επανεκτίμηση της κατάστασης
- Τζέι Ντι Βανς: Πρώτος στόχος της κυβέρνησης Τραμπ να διατηρηθούν χαμηλά η τιμές καυσίμων και μετά τα πυρηνικά του Ιράν
- Ολονύχτια μάχη της πυροσβεστικής στη Χαλκιδική για να αποτραπούν μεγάλες αναζωπυρώσεις – Aπομακρύνθηκαν 481 κάτοικοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.