ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης προς τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο, ο οποίος μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών, έστειλε η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Δημήτρης Μοθωναίος συγκίνησε και συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εξομολόγησή του, με αφορμή τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως εις βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών στον καλλιτεχνικό χώρο.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε τη δική της άποψη και αναφέρθηκε στο ζήτημα της παραγραφής των αδικημάτων.
«Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε με την εξομολόγησή του. Μπράβο για το κουράγιο του να μιλήσει, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει κι άλλους, να τολμήσουν να σπάσουν το τείχος της σιωπής. Και προφανώς πρέπει να επανεξετάσουμε το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και κυρίως τα ζητήματα παραγραφής», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Μοθωναίος: Η καθηλωτική εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη
Το αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς – Η αυτοκριτική για την Ικαρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
