ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου. Λεωφορεία και τρόλεϊ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΟΑΣΑ, πραγματοποιούν από το πρωί δρομολόγια, για τα οποία έχει διαπιστωθεί η δυνατότητα (ολικής ή μερικής) εκτέλεσης τους. Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 155 λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ.
Προβλήματα εντοπίζονται λόγω παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος κυρίως σε γραμμές στις περιοχές Ανατολικής Αττικής , Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Φυλής και Θρακομακεδόνων.
Μέσα Σταθερής Τροχιάς
Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», οι συρμοί πραγματοποιούν στάση στο Κορωπί και Κάντζα. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς ενδιάμεση στάση στον σταθμό Παλλήνη.
Στη γραμμή 1 ( πρώην ΗΣΑΠ) η συγκοινωνία διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες εκχιονισμού του δικτύου για να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.
Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ7 Σταθμός Ειρήνη -Κηφισιά.
Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης