ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιντάλια αναβαθμίστηκε σε τυφώνα κατηγορίας 4, ενώ αναμένεται «σε μερικές ώρες» να φτάσει στις ακτές της Φλόριντα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (NHC) στο Μαϊάμι.
«Ο Ιντάλια είναι ένας τυφώνας κατηγορίας 4» στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ- Σίμπσον και «συνεχίζει να ενισχύεται» καθώς πλησιάζει τις αμερικανικές ακτές, υπογράμμισε το NHC σε ανακοίνωσή του που εκδόθηκε σήμερα στις 12:00 ώρα Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Ελεύθερος ο 29χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται για συνέργεια σε εκβίαση
Βρετανία: Έως και £100 εκατ. το κόστος για τις αεροπορικές μετά το χάος στα αεροδρόμια
JP Morgan για ΔΕΗ: Με τιμή στόχο στα €13,5 ξεκινά την κάλυψη με σύσταση overweight
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρώθηκαν οι συμβάσεις με την Chevron – «Ιστορική ημέρα για την Ελλάδα», είπε ο Παπασταύρου
- Ξεσπά ο φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε τον Λαφαζάνη με πορτρέτο του Χαμενεΐ: Λυπηρό να πρέπει να αποδείξουμε τα αυτονόητα
- Κατολισθήσεις βράχων στις ράγες του Οδοντωτού – Ο αυξανόμενος κίνδυνος οδηγεί σε αναστολή της γραμμής
- Rosatom: Δεν έχουν παρατηρηθεί αλλαγές στα επίπεδα ραδιενέργειας στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.