ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του άδεια από τις φυλακές έπειτα από 20 χρόνια πήρε ο καταδικασμένος «Λάμπρος» της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, επέστρεψε στις φυλακές έπειτα από τρεις ημέρες, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν από τους τρομοκράτες της 17Ν.
Η άδεια στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, όπως προβλέπεται από τον νόμο, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πέρασε στο σπίτι του.
Αντιδρώντας πάντως στην είδηση ότι ο Γιωτόπουλος είχε λάβει άδεια, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο Twitter: «Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα».
Διαβάστε επίσης
Καύσωνας: Κόκκινος συναγερμός για ακραίες θερμοκρασίες στη Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στόχευσαν ένα ισραηλινό μαχητικό F-16
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.