ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διακίνηση φύλλου κρούστας στο οποίο διαπιστώθηκε ανάπτυξη εστιών μούχλας (ευρωτίαση) στην επιφάνεια του προϊόντος διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Πρόκειται για το προϊόν «ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ – Φύλλο Κρούστας για Γλυκά και Πίτες», σε συσκευασία των 250 γρ. και 500γρ. με ημερομηνία λήξης 30/9/19. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ ΟΕ με έδρα στην Πάτρα.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eldorado Gold: Το έργο στις Σκουριές προχωρά σύμφωνα με το πλάνο, με προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή περίπου 140.000 ουγκιών χρυσού
- Αίγυπτος: Ο πρόεδρος Σίσι εγκαινιάζει το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο-“ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία”
- Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο Μπαχρέιν, υπογράμμισε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας
- Βεντέτα στα Βορίζια με 2 νεκρούς: Πώς συνέβη το αιματοκύλισμα – Αναζητούνται τουλάχιστον 3 άτομα από τη μια από τις εμπλεκόμενες οικογένειες (upd)