• Κοινωνία

    Ο Νίκος Αγαπηνός ζητά την παραίτηση Βερβεσού μετά το πάρτι στον ΔΣΑ

    • NewsRoom
    Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος ΔΣΑ

    Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος ΔΣΑ


    Την παραίτηση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή το πάρτι στα γραφεία του Συλλόγου ζητά ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που διοικεί τη δικηγορική εταιρία Αγαπηνος και Συνεργάτες.

    Με δήλωσή του καλεί τον κ. Βερβεσό να παραιτηθεί τονίζοντας ότι «ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη».

    Η δήλωση Αγαπηνού:

    «1. Τα πρόσφατα γεγονότα όπως εξετέθησαν από τον Τύπο και ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την σύναξη στο κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μετά τσιγάρων, ποτών και χορών εκθέτουν ανεπανόρθωτα την εικόνα των Ελλήνων Δικηγόρων στην κοινωνία και αντιτίθενται ευθέως στον θεσμικό σκοπό για τον οποίο υφίστανται οι υποφαινόμενοι ανεξαρτήτως πανδημίας.

    2. Επισημαίνω δε ότι για κάποιους από εμάς τους Δικηγόρους που αφιερώσαμε τη ζωη μας σε αυτή την επιστήμη οι εν λόγω συμπεριφορές προκαλούν ντροπή και για λογαριασμό όσων δεν την συναισθάνονται.

    3. Επειδή δε για κάποιους από εμάς οι εν λόγω χώροι και αυτά που αντιπροσωπεύουν παραμένουν ιεροί, ανάληψη ευθύνης άνευ παραιτήσεως είναι ενέργεια κενή και άνανδρη.»

    Διαβάστε ακόμα:

    Παρέμβαση εισαγγελέα για το πάρτι Βερβεσού – Τι απαντά ο ίδιος



    ΣΧΟΛΙΑ