• Κοινωνία

    Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τι δήλωσε για την επίθεση με πιστόλι που δέχθηκε

    • NewsRoom

    Ντάρκο Κοβάσεβιτς


    Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στον παλαίμαχο άσσο του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πυροβολώντας τον έξω από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης

    Όπως έγινε γνωστό, συγκεκριμένα, ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον πρώην ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Γλυφάδας το βράδυ της Τρίτης, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια έφυγε βιαστικά.

    Λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, ο 46χρονος Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έδωσε κατάθεση στις Αρχές, στις οποίες φαίνεται να υποστήριξε: «Είδα κάποιον να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και με όπλο στα χέρια να με πλησιάζει. Με πυροβόλησε και εν συνεχεία έφυγε».

    Μάλιστα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι και συγκεκριμένα στο γόνατο, από την προσπάθειά του να αποφύγει τον πυροβολισμό και έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

    Λίγη ώρα μετά την επίθεση, το αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε καμένο στον περιφερειακό του αεροδρομίου στο γκολφ της Γλυφάδας, ενώ μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκε και ένα πιστόλι που, κατά πάσα πιθανότητα, είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

    Αμέσως μετά το περιστατικό, άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν αμέσως στο σημείο, όπου ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και των πιθανών συνεργατών του, αναζητώντας παράλληλα τα κίνητρα πίσω από την εν λόγω επίθεση. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πήραν καταθέσεις και συνέλεξαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την διεξαγωγή της έρευνας.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συμπεράσματα για τα κίνητρα της επίθεσης, εάν δηλαδή πρόκειται για προσωπικές διαφορές του Σέρβου πρώην ποδοσφαιριστή με τον δράστη ή εάν πίσω από τον πυροβολισμό βρίσκεται κάτι άλλο.

    Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς υπήρξε ποδοσφαιριστής σε πολλές και μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, η Γιουβέντους, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Λάτσιο και ο Ερυθρός Αστέρας.



    ΣΧΟΛΙΑ