• Κοινωνία

    Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα

    • NewsRoom

    Ντάρκο Κοβάσεβιτς


    Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές στην περιοχή της Γλυφάδας το βράδυ της Τρίτης, καθώς άγνωστος πυροβόλησε τον παλαίμαχο άσσο του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος άνδρας πλησίασε γύρω στις 9 το βράδυ τον παλαίμαχο άσσο, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια διέφυγε, κατά πληροφορίες με smart.

    Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι του όταν έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί από τον δράστη που τον πυροβόλησε την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Ο άγνωστος σταμάτησε με το αυτοκίνητο κοντά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αφού πήγε προς το σημείο που ήταν έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε. Ο Κοβάτσεβιτς έπεσε αμέσως και γλίτωσε από την σφαίρα.

    Αμέσως μετά ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα καμμένο στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

    Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή άρχισαν να καταδιώκουν ένα αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκη στο περιστατικό.



    ΣΧΟΛΙΑ