• Κοινωνία

    Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στις επιχειρήσεις της συζύγου του

    • NewsRoom

    Γιώτα Παναγιωτοπούλου και Νίκος Χαρδαλιάς


    Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης στις επιχειρήσεις της συζύγου του, έδωσε στη δημοσιότητα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

    Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από το γυμναστήριο και το κατάστημα ρούχων που διατηρεί η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου στην περιοχή του Βύρωνα, ενώ μέσα από το βίντεο που ανάρτήθηκε βλέπουμε έναν περαστικό να επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά με ένα μπουκάλι νερό, ωστόσο, λίγο πριν το κάνει εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός.

    Οι δύο επιχειρήσεις βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

    Στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει:

    «Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό! Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός !

    Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια…

    Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε. Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Χαρδαλιάς: Η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται!

    Πελώνη: «Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»

    Εμπρηστική επίθεση σε δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά



    ΣΧΟΛΙΑ