ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μήνυμα ότι οι ζωές, οι αξίες και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται στέλνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτηση του στο twitter, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στις δύο επιχειρήσεις της συζύγου του στο Βύρωνα.
Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει στην ανάρτηση του:
«Aνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φώς πάντα θα κερδίζει…»
Διαβάστε επίσης:
Πελώνη: «Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»
Εμπρηστική επίθεση σε δύο επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλος ρωσικός πετρελαϊκός κόμβος στις φλόγες μετά από πλήγμα
- Μητσοτάκης: Στη συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ – Θέτει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka με κατηγορίες για υπεξαίρεση 430 εκ. δολαρίων μετά τις εκλογές
- Μερτς: Η ΕΕ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από ΗΠΑ και Κίνα, έχουμε 450 εκατ. καταναλωτές μην υποτιμάτε τις δυνατότητες μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.