• Κοινωνία

    Νεκρή 55χρονη στην Ευρυτανία: Εγκλωβίστηκε το αυτοκίνητό της από τα χιόνια

    • NewsRoom


    Έναν νεκρό μετρά πλέον το πέρασμα της κακοκαιρίας καθώς η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι σε μια 55χρονη από την Αθήνα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της επέλεξε να περάσει την πρωτοχρονιά με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην Ευρυτανία.

    Η παρέα των δύο ζευγαριών επέστρεφε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμεναν κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, τα ξημερώματα της Τρίτης. Λίγο πριν καταφέρουν να φτάσουν στο προορισμό τους, ωστόσο, το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε από το πολύ χιόνι και εγκλωβίστηκαν.

    Τότε, τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητο και να πάνε με τα πόδια μέχρι τα δωμάτιά τους, περπατώντας μέσα στα χιόνια. Μετά από μερικά λεπτά, η μια γυναίκα της παρέας, ηλικίας 55 ετών, σωριάστηκε στο έδαφος.

    Αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να μπορέσουν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα η οποία όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει ποια ήταν η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας και το αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο σε συνδυασμό με το πολικό ψύχος έπαιξε ρόλο για την τραγική κατάληξη.



    ΣΧΟΛΙΑ