• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις – σοκ για τη δράση του 19χρονου δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη (video)

    • NewsRoom


    Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 19χρονη με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο στα χέρια του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

    Ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά βίασαν με πρωτοφανή αγριότητα την 19χρονη κοπέλα στη Ρόδο.

    Μάλιστα, το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

    Το χρονικό του βιασμού: 

    Την 1η Δεκεμβρίου 2018 είχε μεταβεί με τον αδελφό του στην πλατεία πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού. Στάθμευσαν και κάθισαν στα παγκάκια με δύο φίλους τους, ενώ σε διπλανά παγκάκια καθόταν η 19χρονη με φίλες της. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ο 19χρονος Αλβανός με το λευκό pegeot ιδιοκτησίας του, στάθμευσε, τους χαιρέτησε όλους και κάπνισαν.

    Ακολούθως, όπως υποστηρίζει ο 23χρονος, ο 19χρονος του είπε να μπει στο αυτοκίνητό του και να ξεκινήσουν «χειρόφρενα» στην πλατεία. Έβαζε στο αυτοκίνητο του ένα ένα τα άτομα της παρέας και τραβούσε χειρόφρενα στην πλατεία. Ήταν 21.30 περίπου όταν πήγε στα κορίτσια, τα χαιρέτησε και μίλησε στην 19χρονη. Όπως ισχυρίζεται την τραβούσε από το χέρι και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο, ενώ περνώντας μπροστά από την παρέα των αγοριών τον άκουσε να της λέει πόσο ωραία ήταν. Τον ρώτησε πού πάει, του απάντησε μια βόλτα και τότε, όπως ισχυρίζεται ο 23χρονος, του ζήτησε να πάει μαζί τους.

    Στο αυτοκίνητο ο 19χρονος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 23χρονου, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έκανε ανήθικες προτάσεις στην 19χρονη. Στάθμευσαν αρχικά στον δρόμο μπροστά από το τραμπολίνο και όπως ανέφερε ο 23χρονος εκεί ο 19χρονος χαστούκισε το θύμα απαιτώντας να τους ικανοποιήσει με ασελγή πράξη σεξουαλικά. Διατείνεται ότι ο 19χρονος την τράβηξε με μανία από το αυτοκίνητο, την πήγε σε μια εξέδρα στην παραλία ενώ εκείνος περίμενε έξω από το αυτοκίνητο. Σε παγκάκι δίπλα στο σημείο, όπως είπε, καθόταν μια πρώην σύντροφός του με φίλες της και πήγε να της μιλήσει.

    Ενώ συνομιλούσαν, ο 19χρονος Αλβανός εμφανίστηκε με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνός και πείραξε τα κορίτσια, ενώ όταν μια απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και ο 23χρονος αντέδρασε διότι η μια ήταν η πρώην σύντροφός του, φοβήθηκε και κατευθύνθηκε εκ νέου προς την 19χρονη η οποία βάδιζε πίσω στην κατεύθυνση της πλατείας, που ήταν η παρέα της. Ο 23χρονος, ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος τραβούσε από το χέρι την 19χρονη και ακολούθως από τα μαλλιά και ότι με τη χρήση βίας την έβαλε εκ νέου στο αυτοκίνητο, έκλεισε τις ασφάλειες, τον πλησίασε και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο.

    Ανέβηκαν όπως είπε, στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο καζίνο και την παραλία και στάθμευσαν. Κατέβηκαν, ο 19χρονος τραβούσε από το χέρι την 19χρονη και όταν εκείνος, όπως είπε, αντέδρασε του είπε να σκάσει και πήγε να τον χτυπήσει. Με την κοπέλα ο 19χρονος πήγε στην παραλία κάτω από τις τουαλέτες και ο 23χρονος «έπαιρνε μάτι»! Εβλεπε, όπως περιέγραψε, τον 19χρονο να την χτυπά και να ασελγεί εις βάρος της ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν!

    Περιγράφει με φρικιαστικές λεπτομέρειες τον βιασμό και ότι σε κάποιο σημείο τον φώναξε να συμμετάσχει στο έγκλημα, χτυπώντας την και ο ίδιος, ενώ ο 19χρονος την είχε ακινητοποιημένη. Είναι τέτοιος ο κυνισμός με τον οποίο περιέγραψε το αποτρόπαιο σκηνικό που δεν απέφυγε μάλιστα να επισημάνει ότι όταν ολοκλήρωσε πήγε στο αυτοκίνητο για να κάνει και ένα… τσιγάρο και ότι ακολούθως ενημέρωσαν τους φίλους τους ότι είχαν ομαδική συνεύρεση με την 19χρονη και εκείνοι τους κορόιδευαν!! Η παρέα χωρίστηκε και ο ίδιος με τον αδελφό του και με έναν φίλο του πήγαν για μπύρες σε περίπτερο στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου.

    Στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η άτυχη κοπέλα, η οποία φοιτά σε ειδικό σχολείο, καθώς έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, περιέγραψε πώς η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

    «Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό, όταν ο Α. (19χρονος) μαζί με τον Γ. (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μία βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο Α. με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους» αναφέρει η κοπέλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

    Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, η νεαρή γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να έχει προβλέψει ότι θα της έκαναν κακό.

    «Φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μία οικειότητα σε όλα της παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική» εξήγησε, προσθέτοντας ότι ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενου φοιτά στο ίδιο σχολείο με την 19χρονη.

    Σύμφωνα με την κ. Κρικοπούλου, η νεαρή «ήταν πρακτικά αδύνατον να αντιδράσει, αν και είναι αθλήτρια. Υπό το καθεστώς της βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποινική δίωξη για κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας στους 7 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στα Σεπόλια: Άγρια δολοφονημένος ο άνδρας που βρέθηκε από την Πυροσβεστική



    ΣΧΟΛΙΑ