ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κόλλησαν τα πηδάλια, δεν είδα την ξέρα», ισχυρίστηκε ο καπετάνιος του φέρι μποτ στα Νέα Στύρα (upd)
Ύστερα από την απολογία που κατέθεσε ο καπετάνιος του φέρι μποτ, που έπεσε σε ξερά στα Νέα Στύρα Ευβοίας, τέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον καπετάνιο επιβλήθηκε η υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Θυμίζεται πως ο καπετάνιος βρισκόταν κρατούμενος στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας και είχε ισχυριστεί πως κόλλησαν τα πηδάλια του πλοίου και ότι παράλληλα δεν είδε την ξέρα.
Σημειώνεται πως από το συγκεκριμένο σημείο περνά τα τελευταία 4 χρόνια πάνω από 20 φορές την μέρα.
Όσον αφορά στο πλοίο, το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποκόλλησης και το πλοίο ρυμουλκήθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο των Νέων Στύρων.
Κινητοποιήθηκαν 1 σκάφος του Λιμενικού, 2 ρυμουλκά καθώς και 1 αντιρρυπαντικό σκάφος του Λιμενικού.
Διαβάστε επίσης:
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλη την Κρήτη και το Σάββατο
Αχαΐα: Φωτιά ξέσπασε τώρα στην περιοχή Ριόλος – Επιχειρούν από αέρος τρία αεροσκάφη
Χανιά: Βρέφος ενός έτους έπεσε από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστολή Λούτνικ στην Anthropic: Άδεια από την κυβέρνηση για πρόσβαση ξένων στα προηγμένα μοντέλα AI
- Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρκτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
- «Χαστούκι» στην Τουρκία από την Ευρωβουλή: «Δεν μπορεί να επανεκκινήσει η διαδικασία ένταξης – Είναι πλέον μια αυταρχική χώρα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.