• Κοινωνία

    Νέα στοιχεία για τη νύχτα τρόμου στη Νέα Ερυθραία

    • NewsRoom


    Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει τεθεί το περιστατικό ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά στη Νέα Ερυθραία.

    Αστυνομικές πηγές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι τέσσερις ένοπλοι δράστες γνώριζαν πολύ καλά σε ποιον άνηκε η εν λόγω οικία, όπως και το καθημερινό πρόγραμμα του ζευγαριού.

    Γνώριζαν επίσης ότι η Καίτη Γαρμπή απουσίαζε τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ληστές είχε στήσει καρτέρι και περίμεναν πότε θα επέστρεφε από το κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιοι ανέμεναν την επιστροφή της σε κοντινό σημείο και όταν την είδαν περίμεναν να παρκάρει προκειμένου αμέσως μετά να δράσουν.

    Δύο εξ αυτών κρατούσαν όπλα με τα οποία κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την τραγουδίστρια αλλά και τον σύζυγό της, επίσης τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά.

    Ο ίδιος, άκουσε τη φασαρία και κατέβηκε στο σαλόνι όπου ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές, που απειλούσαν την σύζυγό του με όπλο.

    Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».

    Οι ληστές άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα από το σπίτι του ζευγαριού κι έφυγαν.



    ΣΧΟΛΙΑ