• Κοινωνία

    Νέα Φιλαδέλφεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

    • NewsRoom
    Ο 29χρονος Μιχάλης που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν

    Ο 29χρονος Μιχάλης που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν


    Από ακατάσχετη αιμοραγία πέθανε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο μπράτσο στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι του και συγκεκριμένα στον πήχη, το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

    Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ.

    Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

    Ο ιατροδικαστής κ. Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

    Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη

    Τις τελευταίες στιγμές του άτυχου φίλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα του μετά το μοιραίο χτύπημα.

    Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη που παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, δεν κατόρθωσε να κρατήσει στην ζωή τον άτυχο 29χρονο από την Ελευσίνα.

    «Το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει ‘αδελφέ χτυπήθηκα’ και να γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι… και να είναι εκείνο το παιδί», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας μη μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι συνέβη.

    «Υπήρχε τρελή αιμορραγία ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισέ στο περίπτερο το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω να ξαπλώσει κάτω δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί», συνέχισε την περιγραφή των τελευταίων μαρτυρικών στιγμών για τον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος διήνυσε μια απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που χτυπήθηκε με μαχαίρι μέχρι να κρυφτεί σε ένα περίπτερο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

     

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση σε καφέ πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού – 13 προσαγωγές

    Νέα Φιλαδέλφεια: Αρχίζουν αύριο οι απολογίες των χούλιγκαν

    ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν 7 Ρουμάνοι οπαδοί στον Προμαχώνα – Εξοπλισμός πυγμαχίας ανάμεσα στα κατασχεθέντα



    ΣΧΟΛΙΑ