• Κοινωνία

    Νέα επιχείρηση εκκένωσης σε υπό κατάληψη κτήριο στο Μαρούσι (pics)

    • NewsRoom
    ελας


    Σε κτήριο στην περιοχή του Αμαρουσίου κλήθηκε, το πρωί της Τρίτης, η ελληνική Αστυνομία

    Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της «Έπαυλης Κουβέλου», στο Μαρούσι το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από το 2010.

    Η επιχείρηση εκκένωσης ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του κτηρίου. Η κατάληψη Κουβέλου, όπως είναι γνωστή, αποτελούσε ορμητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτίριο ήταν άδειο και μέσα στον χώρο εντοπίστηκαν κράνη και ξύλα.

    Τα ευρήματα

    Μεταξύ άλλων, κατά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου & Σόλωνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία κοντάρια, πυροσβεστήρες και κράνη.

    Σημειώνεται ότι, για την εκκένωση της εν λόγω κατάληψης στο Μαρούσι, μετά και το τελεσίγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που έληξε στις 5 Δεκεμβρίου, υπήρχε εισαγγελική εντολή.

    Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης, σε γνωστή ιστοσελίδα, απευθύνεται κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου στις 18:00 σήμερα το απόγευμα.

    Από την επιχείρηση εκκένωσης στο Μαρούσι
    Από την επιχείρηση εκκένωσης στο Μαρούσι
    Από την επιχείρηση εκκένωσης στο Μαρούσι



    ΣΧΟΛΙΑ