ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμη επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στα Εξάρχεια πραγματοποίησε νωρίς το πρωί η αστυνομία. Συγκεκριμένα, εκκενώθηκαν δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό.
Στο κτήριο της οδού Σπύρου Τρικούπη 57 διέμεναν περισσότεροι από τριάντα αλλοδαποί και η αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι τις 8 το πρωί.
Οι αλλοδαποί πρόκειται να οδηγηθούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.
Στο δεύτερο κτίριο, στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, βρέθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ένας αλλοδαπός.
Πρόκειται για το κτίριο όπου είχαν δεχθεί επίθεση άνδρες του Λιμενικού Σώματος τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Οι φοιτητές από την ΕΕ στη Βρετανία θα καταβάλλουν τα ίδια πανεπιστημιακά δίδακτρα με τους Βρετανούς
- Γερμανία: Γυναίκα προτείνει ο Μερτς για διάδοχο του Σταϊνμάιερ
- Snap: Κατέληξε σε διακανονισμό με δύο έφηβες που κατηγορούσαν το Snapchat για “εθισμό”
- Νίκος Τσάφος: Έξυπνοι μετρητές, μπαταρίες και Κάθετος Διάδρομος – Τα μεγάλα στοιχήματα για την ενέργεια στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.